Принц Хари сам е предложил да се върне в

...
  Принц Хари сам е предложил да се върне в
Коментари Харесай

Принц Хари сам поискал да се върне в Бъкингам. Придворни: Шансовете му са равни на нула!

 


Принц Хари самичък е предложил да се върне в Бъкингам, като се върне към формалната си роля като член на кралското семейство. Но и крал Чарлз и цялата администрация са декларирали, че това в никакъв случай няма да се случи. Принцът употребявал срещата им, с цел да предложи услугите си, което провокирало много неспокойствие в двора. Но администрацията били безапелационни, че Хари е опасност, която е непредсказуема. И би трябвало да стои встрани.

 

" По време на срещата принцът предложи на татко си да се върне краткотрайно към ролята си на работещ член на кралското семейство. Предложението беше отхвърлено незабавно, а кралят съобщи, че няма вид това да се случи. Една от аргументите е, че Хари прекалено много обиди фамилията си по време на телевизионните изявленията, които даде. Няма метод да се върне назад. Той получи безапелационен отвод ", обявиха придворните.

Крал Чарлз приветствал сърдечно сина си, само че твърдо отказал да разисква разновидността да одобряват Хари назад. " Той нанесе задоволително провали върху престижа на монархията. Никой не му има вяра, че желае да помогне "., споделят придворните още. Уилям също не бил склонен и напълно скоро се връща на работа, освен това с оптимално претрупан график, до момента в който Чарлз се възвръща. Той си взе къс отпуск, с цел да се грижи за Кейт, която претърпя интервенция преди няколко седмици.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР